Jobba hos oss

ATT JOBBA HOS EDBERGS BYGG


Som anställd på Edbergs bygg får du en trygg arbetsplats med schyssta villkor som följer alla gällande branschregler och fackliga avtal.

Vi strävar efter att nå ett ömsesidigt förtroende mellan anställd och arbetsgivare, Vi är ett glatt gäng med fokus på arbetsuppgiften, men har mycket humor och skratt i vardagen för att det ska kännas kul att komma till jobbet varje dag.

MODERNA LOKALER


Vi utgår från vårt kontor på Kungsgatan 98 som är byggt 2018 med helt nybyggda kontor, garage och lunchrum för att passa vårt koncept.

Det är en del i vårt mål att cementera oss som det självklara valet av byggföretag i regionen. Vill du vara med och skapa det och bidra med dina positiva egenskaper i vår framtid så är du välkommen att söka jobb hos oss. 

LEDIGA TJÄNSTERSNICKARE:                        Inget ledigt just nu


BETONG/MURARE:       Inget ledigt just nu


ARBETSLEDARE:             Inget ledigt just nu


ATT SÖKA


Även om vi inte har några lediga tjänster går det bra att söka arbete hos oss. Vi håller alltid ögonen öppna efter medarbetare som skulle passa in i vår styrka. 

Fyll i formuläret nedan eller skicka gärna cv eller ett personligt brev till info@edbergsbygg.se så återkopplar vi när vi läst igenom det.


Läs mer om hur vi hanterar GDPR

 
 
 
 
Jag har körkort B
Jag är lärling
Jag är fullbetald
 
 

BLI EN AV OSS


Det här är vårt nuvarande team som jobbar på Edbergs Bygg. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du vill vara med och jobba med oss.